werken bij Nafite

Bij Nafite Zijn we dagelijks bezig de bedrijfsprocessen van onze klanten te digitaliseren en optimaliseren. Hierbij maken we gebruik van het revolutionaire No-Code ontwikkelplatform Betty Blocks. We doen dit vanuit Veenendaal, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant.

Nafite is een snelgroeiende, platte organisatie met korte lijnen. Wij zijn professioneel en beschikken over een gezonde dosis humor. Er is bij ons veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Hiervoor faciliteren wij de juiste trainingen en ondersteuning om van jou echte “Betty-Weter” te maken.

Bij Nafite zijn we niet vies van bijzondere Nafite-Events waaronder een jaarlijkse zeildag op het IJsselmeer, een Barbecue wanneer de zon schijnt en een kerstdiner om de grillige maanden door te komen. Tot slot is er altijd ruimte voor een potje tafeltennis.

Wil jij werken bij Nafite? Je inzetten om samen met onze klanten applicaties met impact te ontwikkelen en bedrijfsprocessen te verbeteren en optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onderstaande vacatures. Staat jouw ideale vacature niet vermeld maar zie jij kansen? Dan laten wij ons graag verrassen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie! Je kan op bereiken via info@nafite.com.

Wij zijn op zoek naar…

Als No-Code ontwikkelaar ben jij samen met je Scrum-team verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen en modelleren van bedrijfsprocessen. Dit vormt de basis voor de verdere ontwikkeling van de Betty Blocks applicaties waarmee onze klanten sneller en beter werken.

Als Sales & Marketing Assistant ga je aan de slag om Nafite te ondersteunen bij de groei in binnen- en buitenland. Daarnaast ondersteun je de office en marketing manager bij diverse werkzaamheden.

Studeer jij bedrijfskunde, informatica of een vergelijkbare opleiding aan een hogeschool of universiteit? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om een stage bij ons te volgen.

BE SMART
BE PART OF US.