Snellere time to market

U heeft een plan en de markt is er klaar voor, maar er is geen ontwikkelaar te vinden of u heeft de tijd niet voor een langdurig ontwikkeltraject. Met behulp van onze Betty Blocks No-Code software kunnen we binnen een fractie van de tijd uw plan omzetten in een werkende applicatie en vaak zonder dat we hierbij gebruik hoeven te maken van schaarse ontwikkelaars. Onze consultant zit met u om tafel en bij voorkeur bij u op locatie. Zo kunnen we dichtbij de bron de applicatie ontwikkelen en uw applicatie zo snel mogelijk opleveren om het momentum in de markt niet te missen.

  • In 35% van de tijd klaar

  • Onafhankelijk van programmeurs

  • 40% van de kosten

  • Steeds actuele applicatie

Lagere investeringskosten

Heeft u al verschillende offertes gezien, of heeft u bij voorbaat al zorgen over de mogelijke investering die komt kijken bij de applicatie zoals u deze in gedachten heeft? Dan biedt Nafite met Betty Blocks No-Code de uitkomst! Met onze software zijn we in staat om tot wel 60% sneller een applicatie te ontwikkelen dan wanneer er gekozen zou worden voor de traditionele maatwerk oplossing. Daarnaast kan de investeringsbesparing oplopen tot wel 65%. Met behulp van standaard bouwblokken met een flexibele insteek, kunnen we bij Nafite in een fractie van de tijd uw bedrijfsproces omzetten in een goed functionerende bedrijfsapplicatie welke te gebruiken is op zowel mobiel, tablet als desktop. Daarnaast wordt de software van uw applicatie altijd mee geüpgrade naar de laatste versie. Dit betekent dat naast de initiële lagere investeringskosten, onze No-Code aanpak op langere termijn de betere investering is.

Doe het zelf

Hoe kunt u de digitale transformatie bijhouden als u niet genoeg bekwame ontwikkelaars hebt? Hoe stimuleert u innovatie wanneer u niet de juiste tools of mensen hebt? Met Betty Blocks No-Code software wordt applicatie-ontwikkeling eenvoudiger. U kunt personeel uit de business inzetten om aan de exponentiële vraag naar software te voldoen. Dit wordt ook wel Citizen Development genoemd. Nafite begeleidt uw organisatie met de transitie naar Citizen Development. Maar mocht u zelf een applicatie willen ontwikkelen, dan kunnen wij u daarbij helpen met passende workshops en trainingen. Vervolgens kunt u met de eventuele support van onze consultants, zelf werken aan uw ideale applicatie. Het is ook mogelijk door ons de basis van de applicatie te laten ontwikkelen, waarna u zelf doorgaat met de details.

  • Citizen Development

  • Workshops & trainingen

  • Geen licentie op basis van het aantal gebruikers

Geen gebruikerslicenties

Kent u dat; u heeft een applicatie op het oog die geschikt zou zijn voor uw organisatie, maar voor een succesvolle implementatie dient u een groot aantal gebruikerslicenties af te nemen. Hierdoor lijkt die ROI van die mooie applicatie die uw bedrijfsproces zou kunnen optimaliseren toch verder weg dan u dacht. Met behulp van onze No-Code oplossing bent u in staat de applicatie snel te ontwikkelen zonder dat u vervolgens wordt beperkt door gebruikerslicentie bundels. Wij kennen namelijk, binnen de software die wij gebruiken, geen gebruikerslicenties. Dus, of we nu iets geweldigs ontwikkelen voor 5 of 100.000 gebruikers, het zal er niet toe leiden dat uw licentiekosten zullen toenemen.

OUR EXPERTISE
YOUR PROFIT.