Strategy & Consultancy.

Veranderende marktontwikkelingen dwingen bedrijven om hun processen aan te passen. De opkomst van disruptieve start-ups verhoogt de concurrentie en bedrijven die niet snel genoeg inspelen op digitale innovatie, kunnen over 10 jaar mogelijk niet meer bestaan. Succesvolle bedrijven zijn echter voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden door middel van inzichten en innovatie in producten en diensten, waaronder door het ontwikkelen van innovatieve applicaties.

Om voorop te blijven in de concurrentie is snelheid van groot belang bij de bouw van innovatieve applicaties, zodat nieuwe ideeën tijdig en succesvol kunnen worden omgezet naar relevante producten. Innovatie begint vaak als een concept en vereist flexibiliteit in specificaties tijdens de ontwikkeling, daarom is een krachtig ontwikkelplatform essentieel. Bovendien is de betrokkenheid van de business van groot belang voor een succesvolle ontwikkeling van innovatieve applicaties.

Nafite ondersteunt bedrijven in het gehele proces van vertalen van een business vraagstuk naar een duidelijk ontwerp en het realiseren van een applicatie. Bovendien ondersteunen we de implementatie van de applicatie binnen de organisatie.

Vraagstukken

Hieronder een aantal vraagstukken waar we graag een concreet antwoord op geven

Digitaliseren (sprint 0)

Digitalisering helpt bedrijven om efficiënter te werken, kosten te besparen, sneller te reageren op veranderende zakelijke eisen en hun prestaties te verbeteren, het is belangrijk om het gehele systeemlandschap in acht te nemen bij de implementatie van de technologieën. Samen met onze klant doorlopen we de gewenste bedrijfsprocessen en brengen deze in overzichtelijke flow charts in kaart.

Legacy replacement

Het nabouwen van een legacy systeem zonder rekening te houden met de nieuwe technologieën en efficiëntste bedrijfsprocessen leidt vaak niet tot het beste resultaat. Het is beter om de mogelijkheden van de nieuwe technologieën te benutten, beperkingen van het legacy systeem weg te nemen en de nieuwe applicatie aan te passen aan de meest doelmatige werkwijzen.

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) is een technologie die automatiseert repetitive, regelmatige en routine-taken door middel van software robots. Hierdoor hebben medewerkers tijd voor meer waardevolle taken zodat je ondanks de krappe arbeidsmarkt kan groeien. Daarnaast zijn RPA software robots goedkoper dan mensen, waardoor bedrijven kosten kunnen besparen op toch al oplopende arbeidskosten.

Business Intelligence

Business Intelligence vereist het verzamelen, analyseren, interpreteren en presenteren van data om verbetering van bedrijfsbeslissingen en het nemen van actie te ondersteunen, welke informatie is nodig om de operatie effectief te kunnen sturen? Hoe vaak de informatie moet worden ververst en hoe de juiste informatie kan worden verzameld zijn belangrijke overwegingen bij het implementeren van BI.

Ecommerce

E-commerce biedt bedrijven de mogelijkheid om 24/7 hun producten en diensten aan te bieden aan een groot publiek via internet, waardoor het bereik van het bedrijf kan worden vergroot en er meer verkoopkansen ontstaan.

Application Tracking

Application Tracking biedt efficiëntie, transparantie, precisie en snelheid in het wervingsproces van een bedrijf door middel van het automatiseren van het verzamelen, beoordelen en volgen van kandidaten.

Cloud migration

Cloud migratie kan bedrijven helpen flexibeler, schaalbaarder, kostenefficiënter en veiliger te zijn. Hoewel het een proces vereist dat goed moet worden gepland, kan de overstap naar de cloud aanzienlijke voordelen bieden voor bedrijven van alle grootten en in alle industrieën.