Onze doelstelling is om onze klanten te voorzien van de beste en meest betrouwbare oplossingen die hen helpen hun efficiëntie te verhogen en hun winstgevendheid te verbeteren.

Effectief

Wij richten ons dus op functionaliteit. Wij transformeren een idee naar een concrete applicatie, digitaliseren en optimaliseren bedrijfsprocessen en vervangen verouderde systemen. Onze know-how in combinatie met de inzet van Low-Code en  No-Code technologie resulteert in effectieve en toekomst bestendige oplossingen. En dit tot wel 7 keer sneller in vergelijking met traditioneel programmeren.

 

Visie

Bij digitaliseren beginnen we bij het inventariseren van de behoeften en doelstellingen. Met het bundelen van de kennis over efficiënte bedrijfsprocessen en technologische mogelijkheden streven we er naar de optimale oplossing te leveren. De technieken die wij gebruiken hebben we geselecteerd op duurzaamheid, betrouwbaarheid en kosten. Onze Low-Code en Now-Code oplossingen leveren een aanzienlijke kostenbesparing op!

 

Medewerkers

Al onze medewerkers hebben een hbo of academische opleiding, een bovengemiddelde motivatie en commitment. Zo nodig kan je ook buiten kantooruren op ons rekenen. Tijdens een project stimuleren we het een medewerker van de klant op te leiden en mee te laten werken aan het project. Zodoende zijn aanpassingen of toevoegingen zelfstandig door te voeren. Dit wordt citizen development genoemd.

 

Aanpak

Vaak beginnen we een project met een sprint 0. Hierbij worden alle processen besproken en de ideale situatie met duidelijke flowcharts en user story’s in kaart gebracht. Deze aanpak gecombineerd met de gebruikte No-Code en Low-Code technologieën stelt ons in staat om een fixed price aanbieding te doen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We leveren het systeem op in sprints waarbij het team in korte tijdsintervallen (meestal 2 weken) een deel van de functionaliteit aflevert totdat het alle functionaliteit gereed is.

 

Cloud Native

De Cloud Native applicatie draait op de veilige Microsoft Azure cloud, die 27001 gecertificeerd is. De kans op bugs bij No-Code applicaties van Betty Blocks is zeer gering, maar als er toch een fout optreedt, wordt deze meestal proactief opgelost. Nafite blijft ook na de oplevering beschikbaar voor support en advies.