Nafite low-code koppelingen

Door de jaren heen hebben wij verschillende projecten opgeleverd waarbij we aansluitingen hebben gemaakt met systemen door een low-code koppeling. Door middel van een API kunnen wij low-code koppelingen maken met allerlei verschillende software. API staat voor Application Programming Interface en maakt het mogelijk om twee programma’s met elkaar te laten communiceren. Dit brengt verschillende voordelen voor de klant, zoals kortere tijden tussen het switchen van programma’s of et gemakkelijker uitrollen van internationale webshops. Hieronder geven wij enkele voorbeelden van systemen waarmee wij in het verleden een koppeling hebben gemaakt.

Nafite low-code koppeling Twinfield
Nafite low-code koppeling Textkernel
Nafite low-code koppeling Shopify
Nafite low-code koppeling Power BI
Nafite low-code koppeling Navision

Twinfield is een innovatief boekhoudpakket waarin ondernemers worden begeleid bij de opvolging van facturen, rapporteringen en betalingen.

Als specialist en internationaal marktleider in AI, Machine Learning en semantische technologie biedt Textkernel technologie voor het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Via Shopify kunnen makkelijk e-commerce websites gemaakt worden om de business te laten groeien en te managen. Ook kan de website makkelijk internationaal uitgerold worden.

Het door Microsoft geleverde Power BI biedt een interactieve visualisatie om analytische rapporten en dashboards te maken, die makkelijk zijn toe te passen op de business van de eindgebruikers.

Navision is een ERP-systeem van Microsoft waarbij Mkb’ers geholpen worden bij financiën, productie, klantrelatiebeheer, supply chain, analyses, en e-commerce op (inter)nationaal vlak.

Nafite low-code koppeling Business Central
Nafite low-code koppeling Hubspot
Nafite low-code koppeling Exact
Nafite low-code koppeling Pro6pp
Nafite low-code koppeling Nmbrs

Vergelijkbaar met Navision, is Business Central een enterprise resource planningsysteem van Microsoft.

Binnen het CRM-systeem van HubSpot kunnen gebruikers gebruik maken van inbound marketing, sales en customer service tools.

Het Nederlandse Exact biedt accounting tools, ERP-systemen en meer voor entrepreneurs en Mkb’ers.

PP6Pro levert een postcodoe database als webservice in de cloud, kan als API worden gebruikt of worden gedownload voor offline gebruik.

Nmbrs biedt een simpele oplossing voor HR en payroll processes.

SMART BUSINESS APPLICATIONS
NEW TECHNOLOGY AND BUSINESS KNOWLEDGE.