Stage

Stage bij Nafite

Bij Nafite zijn we dagelijks bezig om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren. Wij ontwikkelen applicaties gebruikmakende van het No-Code ontwikkelplatform van Betty Blocks. Een groot voordeel van deze No-Code software is dat het zwaartepunt van applicatie ontwikkeling niet meer bij gedetailleerd programmeren ligt. De applicaties bouwen wij samen met de klant op basis van bouwblokken, welke continu geactualiseerd worden zodat applicaties altijd up to date zijn.

Studeer jij bedrijfskunde, informatica of een vergelijkbare opleiding aan een hogeschool of universiteit? En wil je meer leren over applicatieontwikkeling en het optimaliseren van bedrijfsprocessen? Dan zijn er mogelijkheden om bij ons een (afstudeer)stage te volgen. Wij bieden een uitgebreide stage aan waarin we je meenemen in de wereld van applicatieontwikkeling op het Betty Blocks platform. Ook leer je klantgericht werken en heb je veel vrijheid om je op verschillende manieren te ontplooien als young professional.

Heb je interesse? Stuur dan je cv met motivatie naar info@nafite.com en we nemen snel contact met je op over de mogelijkheden.

BE SMART
BE PART OF US.