Innovatie Applicaties

De wereld verandert snel

Veranderende marktomstandigheden beïnvloeden gangbare processen. Overal vandaan duiken disruptieve startups op waardoor de concurrentie toeneemt. In no time is een bedrijf of product irrelevant. Bedrijven die niet digitaal innoveren zullen over 10 jaar mogelijk niet meer bestaan. Tegelijkertijd zijn succesvolle organisaties constant bezig nieuwe markten aan te boren met nieuwe inzichten en producten. Deze organisaties ontwikkelen hiervoor innovatieve applicaties.

Blijf de concurrentie voor

Om de concurrentie voor te blijven is snelheid bij de bouw van innovatieve applicaties nodig. Alleen dan kunnen nieuwe ideeën succesvol en tijdig naar een relevante applicatie omgezet worden. Innovatieve applicaties beginnen vaak als een idee. Specificaties zijn vaak nog niet in beton gegoten. Om veranderingen tijdens en na de ontwikkeling te kunnen doorvoeren is een krachtig ontwikkelplatform noodzakelijk. De succesvolle ontwikkeling van innovatieve applicaties vereist een hoge mate van betrokkenheid van de business.

innovatie applicaties

Nafite helpt

Nafite faciliteert het gehele traject van het vertalen van het business vraagstuk naar een applicatie. Daarnaast faciliteren we de invoering van de applicatie binnen de organisatie. Nafite kan ook opleidingen en trainingen faciliteren. De business is dan in staat om zelf met Betty Blocks No-Code in een heel korte tijd een prototype te bouwen en dit te toetsen aan de markt. Dit prototype kan daarna worden uitgewerkt tot een definitieve applicatie. De totale time to market is tot wel 6 keer sneller dan bij traditionele ontwikkelmethoden en de capaciteitsplanning van IT vormt geen bottleneck meer. Daarnaast veranderende inzichten naadloos meegenomen zodat de applicatie ook in de toekomst relevant blijft.

INNOVATIE
Met korte time to market.