Onze aanpak helpt u naar No-Code

Applicatieontwikkeling met Nafite

Bij Nafite ontwikkelen we applicaties met Betty Blocks No-Code technologie. Hierbij ontwikkelen we zonder traditionele programmering. We werken namelijk met een visual modeler met een drag-and-drop interface. Daarnaast gebruiken we voorgedefinieerde modules en bouwblokken.

Door deze efficiënte aanpak leveren we een applicatie tot wel 6 keer sneller op en wordt fors bespaard in de kosten. Tot slot en niet onbelangrijk, Betty Blocks No-Code applicaties kunnen eenvoudig gewijzigd worden door ons of uzelf. Dit in tegenstelling tot een standaard softwarepakket of maatwerksoftware.

We ontwikkelen razendsnel een werkend prototype, welke dan in de praktijk getoetst kan worden. Vervolgens ontwikkelen we het prototype door tot een volledige applicatie naar uw wensen.

duidelijke aanpak

Ons ontwikkelproces is overzichtelijk

De inventarisatie wordt gestart samen met de business owner. Tijdens de inventarisatie wordt het doel van de te bouwen applicatie bepaald. Ook bepalen we de high level requirements (inclusief de prioriteren hiervan) en de randvoorwaarden. Aan het einde van de inventarisatie wordt een proof of concept, of een prototype ontwikkeld.

Het prototype levert de basis voor de applicatie. Met het prototype kan worden getest of de applicatie aan de behoeften voldoet. Zodra u tevreden bent over de basis functionaliteit van het prototype, kunnen de gedetailleerde functionaliteiten vastgesteld worden. Vervolgens ontwikkelen we een Minimum Viable Product of een volledig No-Code applicatie.

Starten met de ontwikkeling van de applicatie

Bij Nafite werken we volgens de Scrum methodiek. Daarom zijn we in staat een vaste prijs en gedegen tijd indicatie af te geven voor de ontwikkeling van de applicatie. Per sprint worden de verschillende functionaliteiten ontwikkeld, getest en gedemonstreerd. Nadat de applicatie volledig is afgerond wordt deze getest en ter acceptatie opgeleverd. Door de flexibiliteit van de software, kunnen we tijdens het ontwikkelproces altijd een aanpassing doen in de functionaliteit.

Oplevering van de applicatie

De applicatie wordt in de cloud opgeleverd. Na oplevering wordt er op de applicatie proactief technisch support geleverd. Hoewel de kans op bugs bij Betty Blocks No-Code applicaties gering is, kan het voorkomen dat er gedurende de levensduur van de applicatie toch een bug optreed. Veelal is dit al opgelost voordat u er erg in heeft. Ook valt bij Nafite het verhelpen van bugs gedurende de gehele levensduur van de applicatie onder de garantie!

EFFICIENCY
IS IN OUR DNA.