“Een betere grip op Leads en een versneld wervingsproces”

Nafite - We are looking for you

De vraag naar personeel is groot en om succesvol te zijn moet je de concurrenten een stap voor zijn. Daarom is een band opbouwen met nieuwe leads, ofwel je kandidaten, erg belangrijk. Dat doe je door ze te volgen en te informeren maar ook door te zorgen voor een transparant en eenvoudig sollicitatie proces.

Klanten zijn op zoek naar kandidaten met specifieke skills willen ze vaak op korte termijn inhuren. Grip hebben op je interne en externe kandidaten is daarom van essentieel belang voor een snelle afhandeling van het vraagstuk.

Hoe handig is het als:

 • Je systeem geïntegreerd is met je website zodat je een centraal overzicht hebt op vacatures en sollicitaties.
 • De kandidaten via je website hun cv kunnen uploaden waarna NAW-gegevens automatisch worden overgenomen op het sollicitatieformulier.
 • De onderdelen als opleiding en werkervaring van het cv automatisch als tekst in je systeem worden opgeslagen en je deze onderdelen eenvoudig kan bewerken.
 • Een opgeslagen cv automatisch in de huisstijl van jouw bedrijf kan genereren en versturen
 • Opdrachten automatisch aan kandidaten gematcht kunnen worden en visa versa.
 • Je kan zoeken of een kandidaat met bepaalde skills binnen een bepaalde straal beschikbaar is of komt.
 • Je inzicht hebt welke opdrachten binnen een bepaalde termijn vervallen of verlengd moeten worden.
 • Alle contactmomenten en correspondentie met klanten en kandidaten inzichtelijk zijn.
 • Je overzicht hebt in de handelingen van je sales en recruitment team.
 • Orders direct vanuit het systeem naar de klant gestuurd kunnen worden welke de klant digitaal kan ondertekenen.
 • Je medewerkers eenvoudig vanaf elke plek uren kunnen schrijven en declaraties in kunnen dienen.
 • Er één centrale plek is waar al je data verzameld wordt en waarover je Business Intelligence Dashboard kan maken met resultaten per unit of afdeling. Denk aan recruitment, effort in werving & plaatsing, maar ook de Sales/Leads Funnel. Helemaal aangesloten op jouw wensen.
Nafite - ATS leads Cirkel

Veel organisaties maken gebruik van een CRM (Customer Relationship Management) systeem in combinatie met een ATS (Applicant Tracking System). Vaak is er gekozen voor standaardpakketten die aan elkaar gekoppeld zijn zoals Sales Force. Het nadeel is dat deze pakketten vaak onnodig ingewikkeld zijn. Verder is de initiële implementatie duur, vooral als er maatwerk nodig is. Ook zijn de jaarlijkse licentiekosten erg hoog en deze stijgen wanneer je organisatie groeit. Verder merk je dat de standaardpakketten, die immers voor een brede doelgroep ontwikkeld zijn, meestal net niet aansluiten op je processen.

“De No-Code oplossing van Nafite”

Nafite biedt een geïntegreerde oplossing specifiek voor de Nederlandse detachering, recruitment en uitzendbranche. Deze oplossing is gebouwd op het gerenommeerde Betty Blocks No-Code platform. No-Code en Low-Code neemt steeds vaker de plaats in van traditioneel programmeren omdat ontwikkelen eenvoudiger, sneller en beter gaat.

Nafite - CRM leads Cirkel

Met de No-Code oplossing van Nafite implementeren we overeenkomst met de processen van je organisatie. Integratie met andere systemen is eenvoudig en het is ook mogelijk de functionaliteit van andere systemen in de No-Code oplossing te integreren zodat deze data/functionaliteiten centraal te beheren is. Betty Blocks is ISO-27001 gecertificeerd, daarmee ben je verzekerd van veilige opslag van je bedrijfsgegevens.

Wil je meer weten of wil je zien hoe dit werkt? Neem dan contact met ons op, dan plannen we een afspraak in bij jou of bij ons op kantoor. Bij ons kan je rekenen op knowhow, aandacht, betrokkenheid en bereikbaarheid. En we zorgen dat de koffie klaarstaat.