Applicatieontwikkeling met Nafite

Wij hanteren een duidelijke en efficiënte aanpak tijdens het ontwikkelen van applicaties. Samen met de business owner starten we met een inventarisatie. Hierbij stellen we het doel en de functionaliteit van de te bouwen applicatie vast. Dit resulteert in een lijst van wensen en eisen met daarbij eerste schatting. Wij noemen dit een Ballpark. We werken met No-Code technologie en daarom is deze inschatting al behoorlijk nauwkeurig. Veel nauwkeuriger dan dat mogelijk zou zijn bij conventionele programmering omdat niet alles van scratch af aan hoeft te worden gecodeerd.

 

Scrum aanpak

Bij Nafite zijn we een groot voorstander van een Scrum aanpak. Bij voorkeur betrekken we de klant intensief bij de ontwikkeling. Het begint met een Sprint 0. Hierbij bespreken we de betreffende processen, eisen en wensen. Verder komt de interactie, het ontwerp en de koppelingen met andere systemen aan de orde. Het resultaat is een Product Backlog. Dit is een lijst met items (User Stories) die uitgevoerd gaan worden tijdens de ontwikkeling van het product. Na deze fase geven wij tevens de exacte begroting. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

duidelijke aanpak

Samen bouwen

Wij stellen voor de ontwikkeling van de applicatie op basis van de Backlog een Scrumteam samen. De klant maakt als Productowner en/of als Citizen Developer deel uit van dit team. Het Betty Blocks No-Code platform is uitermate geschikt voor Citizen Development. Na een korte opleiding en onder begeleiding van het team kan een technisch onderlegde medewerker met Betty Blocks aan de applicaties meebouwen. We betrekken dan ook graag één of meerdere medewerkers van de klant bij de bouw. Zodoende is de klant na afloop van het project in staat zelfstandig aanvullende functionaliteit te ontwikkelen. Daarnaast wordt er bespaard op externe kosten.

Onbezorgd gebruik

Wij bouwen de applicatie in de cloud. Daarna zorgen we ervoor dat de applicatie proactief technisch beheerd wordt. Geen zorgen dus! De kans op bugs is bij Betty Blocks No-Code applicaties gering. Toch kan het voorkomen dat er gedurende de levensduur van de applicatie een fout optreed. Veelal is deze opgelost voordat de gebruiker het opgemerkt. Nafite is ook na de projectfase beschikbaar voor ondersteuning, hulp en advies. Vrijwel alle bugs vallen bij Nafite gedurende de gehele levensduur van de applicatie onder de garantie. Graag beantwoorden we in een persoonlijk gesprek alle vragen over onze efficiënte aanpak!

EFFICIENCY
IS IN OUR DNA.