Nafite - White paper Customer Relationship Management
  • Een uitgebreide White paper over geoptimaliseerde bedrijfsprocessen voor Customer Relationship Management systemen met aanbod;
    • Verschillen tussen drie mogelijke oplossingen die je tegen kan komen tijdens je keuze voor een CRM-pakket, inclusief voorbeelden;
    • Voorbeelden van verschillende kosten die komen kijken bij de aanschaf van een van deze oplossingen;
    • Én hoe je kan besparen op deze kosten.
  • Ook bieden we praktijk gerichte voorbeelden met onder andere twee klantcases waarin is gekozen voor onze No-Code oplossing en er nu bespaard wordt op de CRM-kosten.

De uitdaging

Customer Relationship Management (CRM) is hét systeem dat je helpt alle data van je klanten en potentiële klanten bij te houden, zodat je een goede relatie met hen kan opbouwen en onderhouden. Hierin leveren de dagelijkse werkzaamheden van een organisatie enorm veel bruikbare data op. Zoals ieder telefoongesprek of klantbezoek. Zonder CRM-systeem zou deze data snel verloren gaan. Met een goed functionerend heb je alle data op één centrale plek en kan je het snel vinden. Hier profiteren niet alleen sales maar ook marketing, service, e-commerce en andere afdelingen van.

Iedere organisatie heeft wel iets van een CRM-oplossing. In de vorm van een standaardpakket, zoals Salesforce, een maatwerk oplossing of simpelweg Excel. De uitdaging in deze White paper is om jezelf af te vragen of deze oplossing helemaal aansluit op de werkprocessen van jouw bedrijf en financiële mogelijkheden?

Oplossingen

In de zoektocht naar een geschikte CRM-oplossing voor jouw organisatie zal je merken dat veel standaardpakketten slechts gedeeltelijk aansluiten op jouw werkprocessen. Daarnaast krijg je snel te maken met hoge licentiekosten. Een maatwerkoplossing ontwikkelen is een langdurig traject met veel onzekerheden en kostbaar in de aanschaf en onderhoud. Daarom geven we in deze White paper inzicht op de verschillen tussen drie mogelijk CRM-oplossingen, de daarbij behorende kosten en hoe je hierop kan besparen. Ook geven we praktijk gerichte voorbeelden waaronder twee klantcases. Via het onderstaande inschrijfformulier ontvang je de White paper direct in je inbox!

Nafite - CRM cirkel