E-commerce

In de afgelopen jaren hebben we meermaals het verzoek ontvangen om te ondersteunen bij de uitrol van een webwinkel naar verschillende markten. Om deze kennis en ervaring te delen hebben wij een White Paper geschreven waarin we inzicht geven in verschillende operationele ICT uitdagingen waar jij met jouw team tegen aan zou kunnen lopen. Vanzelfsprekend gaan we in op de oplossing voor deze operationele problemen welke kunnen ontstaan wanneer jij besluit internationaal uit te rollen om klanten beter te kunnen bedienen. Tot slot deelt het sport en lifestyle merk Karhu haar ervaringen over hoe Nafite hun heeft ondersteund met het uitrollen van hun cross border e-commerce platform.

Shopify

Nafite heeft zich gespecialiseerd in Shopify. Shopify, overgewaaid uit Canada, is wereldwijd hét platform voor e-commerce. Het hanteert een moderne aanpak die gebruiksvriendelijk is. Shopify is ontwikkelt voor het vereenvoudigen van het starten, beheren en laten groeien van een bedrijf. Daarnaast leent het zich uitstekend voor Internationalisering. Met Shopify kan je je webshop optimaal beheren en betalingsstromen afvangen. Het gebruik is laagdrempelig, het ziet er gelikt uit en heeft uitgebreide documentatie en een internationale user base met gebruikers van alle niveaus. Daardoor is hulp van Shopify Pro’s nooit ver weg. Duidelijk is dat Shopify erg populair is bij  zowel ontwikkelaars als gebruikers. Dat geldt ook voor ons. Wij hebben veel ervaring met onder andere het creëren van cross border e-commerce oplossingen via Shopify. Naast Shopify  hebben we ook ervaring met andere e-commerce platformen zoals BigCommerce, Magento en Presta Shop.

Nafite Low-Code oplossing met Shopify

Internationalisering

Door geavanceerde technologieën komt internationalisering binnen bedrijven komt steeds vaker voor. Maar toch levert dit vaak de nodige problemen op, zoals het rekeninghouden met verschillende valuta’s, wetgevingen en privacy, om maar wat te noemen. Geen markt is hetzelfde en wanneer je niet lokaliseert zal het resultaat nooit optimaal zijn.  Shopify vergemakkelijkt het internationaliseringsprocess en bij Nafite spelen we hierop in om de ambities van onze klanten waar te maken en internationalisering succesvol te implementeren. De vraag is niet meer of u kunt internationaliseren maar wanneer. Lees de volledige White Paper door beneden uw email achter te laten en ontvang deze direct in uw mailbox.