Cross border e-commerce

In de afgelopen jaren hebben we meermaals het verzoek ontvangen om te ondersteunen bij de uitrol van een webwinkel naar verschillende markten. Om deze kennis en ervaring te delen hebben wij een White Paper geschreven waarin we inzicht geven in verschillende operationele ICT uitdagingen waar jij met jouw team tegen aan zou kunnen lopen. Vanzelfsprekend gaan we in op de oplossing voor deze operationele problemen welke kunnen ontstaan wanneer jij besluit internationaal uit te rollen om klanten beter te kunnen bedienen. Tot slot deelt het sport en lifestyle merk Karhu haar ervaringen over hoe Nafite hun heeft ondersteund met het uitrollen van hun cross border e-commerce platform.

Nafite Low-Code oplossing met Shopify

Over Shopify

Shopify, overgewaaid uit Canada, is hét platform voor e-commerce. In de afgelopen jaren is deze tool snel gegroeid. Ze hanteren een moderne aanpak die gebruiksvriendelijk is. Internationalisering met Shopify eenvoudig en ontwikkelt voor het vereenvoudigen van het starten, beheren en groeien van een bedrijf. Met deze tool kan je je webshop eenvoudig beheren en betalingsstromen afvangen. Het gebruik is laagdrempelig, ziet er gelikt uit, heeft uitgebreide documentatie en een internationale user base met gebruikers van alle niveaus. Daardoor is hulp van Shopify Pro’s nooit ver weg. Duidelijk is dat Shopify dagelijks van veel liefde geniet van zijn ontwikkelaars en gebruikers. Daarom hebben we ons bij Nafite specifiek in Shopify gespecialiseerd. We hebben veel ervaring met het creëren van cross border e-commerce oplossingen via Shopify. Maar ook met platformen als bijvoorbeeld; BigCommerce, Magento en Presta Shop hebben we ervaring.

Internationalisering

Door geavanceerde technologieën komt internationalisering binnen bedrijven komt steeds vaker voor. Maar toch levert dit vaak de nodige problemen op, zoals het rekeninghouden met verschillende valuta’s, wetgevingen en privacy, om maar wat te noemen. Geen markt is hetzelfde en wanneer je niet lokaliseert zal het resultaat nooit optimaal zijn.  Shopify vergemakkelijkt het internationaliseringsprocess en bij Nafite spelen we hierop in om de ambities van onze klanten waar te maken en internationalisering succesvol te implementeren. De vraag is niet meer of u kunt internationaliseren maar wanneer. Lees de volledige White Paper door beneden uw email achter te laten en ontvang deze direct in uw mailbox.

Nafite Low-Code oplossing internationalisering