Detachering - consultant op locatie

Tegenwoordig is het ontzettend lastig om de juiste persoon te vinden die jouw bedrijf van advies kan voorzien over je huidige IT-landschap. Als je uitbreidingen wilt toevoegen of je applicaties wilt optimaliseren denk je wellicht na over het aannemen van iemand nieuws of het aanstellen van een speciaal team. Er is ook een derde optie: het inhuren van een Betty Blocks consultant op locatie van Nafite.

Het aannemen van een tijdelijke consultant op locatie is steeds vaker de norm, met name binnen de IT-wereld. De reden hiervoor is eenvoudig: onze consultants bieden een uitgebreide expertise, brengen de nodige ervaring mee en zijn flexibel. Onze professionals kunnen jouw organisatie ondersteunen met dagelijkse werkzaamheden, applicatiebeheer, Betty Blocks development of implementatie, opleiden van medewerkers tot Citizen Developer en specifieke kennisvragen.

Wat je kan verwachten

Expertise

Bij Nafite werken we via het Betty Blocks No-Code platform waar onze consultants alles van weten. Daarnaast hebben onze consultants ook ervaring met ouderwetse code talen, zoals HTML, CSS, Javascript, React en nog meer. Ook Power BI ligt binnen onze kennisbank.

Snelle en directe communicatie

Wanneer je een consultant op locatie inhuurt ben je niet meer afhankelijk van online communicatie. Daardoor heb je vrijwel directe toegang tot expert-kennis. Bovendien heb je altijd een geschikte sparringpartner tot je beschikking, iemand met ervaring die weet wat er moet gebeuren.

Advies

Onze consultants zijn kritisch. We vragen constant waarom een proces werkt zoals het werkt. We zijn doordenkers zodat we werkprocessen efficiënter kunnen maken, optimaliseren en natuurlijk digitaliseren.

Opleiden

Door nauw samen te werken met jouw organisatie kunnen we jullie meenemen in ons ontwikkelingstraject. We delen onze kennis over het Betty Blocks platform en leiden jouw organisatie op tot Citizen Developers.

We zijn erg flexibel met het inzetten van onze medewerkers. Een consultant van Nafite kan werken op jouw locatie, vanuit huis of vanuit ons eigen kantoor. Daarnaast bij het aannemen van een Nafite consultant neem je eigenlijk het hele bedrijf aan. Door probleemstellingen te delen, weet iedereen binnen Nafite wat er speelt bij welke klant. Er is altijd wel iemand binnen Nafite die over de juiste vaardigheden beschikt om de gewenste oplossing te implementeren.

Teamwork - consultant op locatie

OUR EXPERTISE
YOUR PROFIT.