Betty Blocks

Nafite ontwikkelt op het Betty Blocks platform

Nafite ontwikkelt applicaties met het Betty Blocks No-Code platform. Hierbij ontwikkelen we zonder gebruik te maken van traditionele programmeer methodes. Betty Blocks werkt namelijk met een visual modeler ondersteund door een drag-and-drop interface. Binnen Betty Blocks kunnen we ook gebruik maken van voorgedefinieerde modules en bouwblokken. Deze eigenschappen van het Betty Blocks platform in combinatie met onze knowhow zorgt ervoor dat we snel en doelgericht ontwikkelen. We maken razend snel een werkend prototype. De time to market voor het doorontwikkelen van het prototype tot een volledige applicatie verkorten we hiermee aanzienlijk ten opzichte van traditionele ontwikkelmethoden.

Citizen Development

Een extra krachtige eigenschap van het Betty Blocks platform is dat de business zelf in staat is applicaties bouwen. Dit noemen we Citizen Development. Om met het Betty Blocks platform te werken is uitgebreide programmeerkennis niet vereist. Een technisch onderlegde medewerker kan met Betty Blocks applicaties bouwen. Waarbij we wel adviseren dat IT de controle houdt over het platform. Zodoende ontstaat er geen wildgroei aan applicaties (shadow IT). Door gebruik te maken van deze Citizen Developers binnen de organisatie komt er meer ontwikkel capaciteit beschikbaar om te blijven voldoen aan de IT behoefte van de business. De productiviteit en daarmee de innovatie binnen jouw organisatie blijft dus gewaarborgd!

Team work

Nafite faciliteert het gehele traject. Het vertalen van het business vraagstuk naar een applicatie en de daarop volgende implementatie binnen de organisatie. Ook leiden we de business op en faciliteren we trainingen. Zodoende is de business in staat zelf met Betty Blocks No-Code applicaties te ontwikkelen. In de praktijk merken we dat de combinatie, dus een team waarin de business mee ontwikkelt, leidt tot uiterst succesvolle business applicaties als resultaat.

Betty Blocks Models
Betty Blocks Actions

Korte ontwikkeltijd en lagere kosten

Met Betty Blocks No-Code bouwt Nafite een applicatie tot wel 6 keer sneller dan met traditionele ontwikkelmethoden! Er wordt dan ook flink bespaard op de ontwikkelkosten. Bovendien is er met Betty Blocks No-Code geen sprake van licentie kosten op basis van het aantal gebruikers. De applicatie is direct toegankelijk op alle devices dus ook mobiel! De kans op programmeerfouten is gering omdat er niet gecodeerd wordt. Dit vertaalt zich in lage onderhoudskosten. Of het nu om een webapplicatie, een app of een enterprise applicatie gaat, Betty Blocks is de juiste keuze voor bijna alle applicaties.

Safety first!

Safety first!

Betty Blocks is Microsoft partner. Standaard staat de applicatie veilig in de Microsoft Azure Cloud. Met het ISO 27001-certificaat toont Betty Blocks aan te voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging. Ook wordt aangetoond dat alle nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en verwerking.

Partnership

Nafite is officieel partner van Betty Blocks. Betty Blocks is wereldwijd beschikbaar met kantoren in Nederland, België, Duitsland, de VS, Mexico, het VK, Japan en Zuid-Afrika. Betty Blocks is geprezen door zowel Gartner als Forrester als toonaangevend en visionair No-Code platform. No-Code wordt momenteel al veel toegepast. Gartner voorspelt dat tegen 2024 Low-Code en No-Code applicatie ontwikkeling verantwoordelijk zal zijn voor meer dan 65 procent van de wereldwijde applicatieontwikkeling! Snellere ontwikkeling, kosten besparing, het tekort aan traditionele programmeurs en de mogelijkheid van Citizen Development zijn belangrijke redenen.

Partnership

Wat kan je zoal maken met Betty Blocks

Mobile applications

Mobile applications nemen binnen bedrijven een steeds belangrijkere rol in. Zo stellen ze gebruikers instaat onafhankelijk van hun werkplek werkzaamheden uit te voeren en bieden zo toegevoegde waarde aan klanten. Betty Blocks No-Code ondersteunt multi-device ontwikkeling. Dit betekent dat de webapplicatie direct beschikbaar is op een mobiel device.

Backoffice applicaties

Een backoffice applicatie vormt de basis van de interne bedrijfsvoering van de organisatie. Een backoffice applicatie is bedoelt voor intern gebruik. Het is de primaire tool voor gegevensbeheer en administratie. Met Betty Blocks No-Code maken we gebruik van vooraf gebouwde backoffice-modules. Zo kunnen we enorm snel een applicatie kunnen bouwen die alle bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt.

Web applicaties

Een webapplicatie is het gezicht van de organisatie. Het bestaat uit 2 delen namelijk een front-end met een krachtige gebruikersinterface en een backend. Klanten hebben interactie via een webbrowser met de frond-end.

Enkele specifieke voorbeelden

Met Betty Blocks No-Code optimaliseren, automatiseren en innoveren we verschillende onderdelen van organisaties. Hier enkele meer specifieke voorbeelden waar Betty Blocks No-Code een passende oplossing is gebleken.

Facility Management

Een applicatie die alle informatie die je nodig hebt rapporteert. Denk hierbij aan kantoorlocaties of de monitoring en rapportage van vitale functies in ziekenhuizen. Hierbij gebruiken we in dit geval the internet of things.

Opleiding en certificering

Werknemers die op bepaalde projecten ingezet worden moeten beschikken over de juiste opleiding of certificering. Deze applicatie signaleert tijdig wanneer een certificaat van een medewerker verloopt. Zodoende kan deze medewerker ingepland worden voor een nieuwe training. Verder is via deze applicatie inzichtelijk of en wanneer een medewerker op basis van zijn certificaten een project ingezet kan worden. Deze oplossing houdt ook het studiebudget van medewerkers bij. Erg handig dus!

Customer relation management

Er zijn veel standaard CRM pakketten beschikbaar. Vaak voldoen deze niet helemaal aan de behoeften. Dan wordt het standaardpakket met maatwerk aangepast. Met Betty Blocks No-Code hebben we een CRM applicatie ontwikkeld. Wij hebben in dit geval Sales Force vervangen door een Betty Blocks No-Code oplossing. Dit bij een bedrijf dat ver vooroploop op het gebied van CRM en social marketing. Resultaat is een applicatie die haarfijn aansluit bij de bedrijfsfilosofie. Daarnaast wordt een grote besparing op de licentiekosten gerealiseerd. De return of investment van dit project is ruim 1 jaar.

BUILD FASTER
With our No-Code solutions.