Data gedreven werkprocessen

Aan de slag met data gedreven werkprocessen zonder technische kennis door middel van Betty Blocks No-Code. Het gebruik van AI en analytics wordt steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van voorraden of het optimaliseren van logistieke processen. Veel bedrijven zien op tegen de complexiteit hiervan. Het Betty Blocks No-Code ontwikkelplatform maakt het echter een stuk eenvoudiger data gedreven werkprocessen te implementeren.

data gedreven werkprocessen

No-Code laat werknemers zonder diepgaande programmeer kennis door middel van drag-and-drop methodieken AI-applicaties bouwen. Deze werknemers worden wel Citizen Developers genoemd. Denk bijvoorbeeld aan risk experts, recruiters of artsen die uit visuele dashboards of rapportages inzichten halen zonder dat ze kunnen programmeren. No-Code elimineert het gebruik van codering, waardoor de ontwikkelkosten lager zijn en de applicaties significant sneller in productie kunnen worden genomen.

Nafite biedt met het Betty Blocks No-code ontwikkelplatform bedrijven de flexibiliteit en wendbaarheid om zich aan te passen aan de snel veranderende en digitaliserende wereld. Dit terwijl de time-to-market van nieuwe toepassingen enorm wordt versneld en er makkelijker kan worden ingespeeld op veranderingen in de markt. No-Code is voor veel organisaties dan ook de sleutel naar een data gedreven toekomst. Meer weten? We komen graag in contact!

SMART BUSINESS APPLICATIONS
NEW TECHNOLOGY AND BUSINESS KNOWLEDGE.