BettyWeter Dennis op locatie

De eigenaar zijn van je eigen project, daar was het ineens. Het project in Rotterdam bij IZI-content. Hier Dennis, zeiden ze bij Nafite. Je hebt een goed stel hersens, los het maar op…

Als consultant op locatie kom ik op veel verschillende plekken en daar zit ik dan, in mijn auto onderweg naar Rotterdam. De zondag ervoor gezonde tegenzin naar de reis, maar terwijl ik mijn reis vorderde veranderde deze mening. Je ziet namelijk zo veel mooie plekken als je van Nijmegen naar Rotterdam rijdt. Zoals de landschappen van Gelderland, het verloop van natuur naar scheepsvaart en industrie, verschillende soorten architectuur uit de verschillende delen van Nederland. Maar ook het verschil in bevolking, omgangsvormen en humor. Het verschil zien en meemaken vind ik altijd een hele ervaring waar ik van geniet.

Dennis op locatie

Maar mijn taak was natuurlijk niet het bewonderen van architectuur en mensen, maar het organiseren en bijsturen van het project. Het project bij IZI was namelijk al deels opgeleverd, maar vanwege omstandigheden niet compleet. Mijn rol was het concretiseren van openstaande punten, opleiden van personeel en algeheel consultancy/ sparsessies met IZI.

Persoonlijk vind ik dat ik dit in goede banen heb begeleid, soms met back-up van mijn team, soms niet. Wat ik uitdagende momenten vind zijn de momenten dat er eigenlijk geen goed antwoord te geven is, bijvoorbeeld als de servers eruit liggen of als er ontwerpkeuzes zijn gemaakt waar ik niet bij was. Maar dat zijn simpelweg uitstekende leermomenten.

Verder vond ik het project bij IZI een frisse wind, het is een erg leuk bedrijf met medewerkers die het een warm hart toedragen. Daarbij de huiselijke sferen die het pand in Hillegersberg heeft en de dynamiek van project en team maken het voor mij een zeer leuke ervaring. Dank jullie wel. 😊

Heb je ook een IT-uitdaging waarbij je de hulp van Dennis (of een andere consultant) kan gebruiken? We komen graag met je in contact om het gezamenlijk te tackelen. Lees hier meer over wat een consultant op locatie voor jou kan betekenen.

SMART BUSINESS APPLICATIONS
NEW TECHNOLOGY AND BUSINESS KNOWLEDGE.