Nafite detacheert

Betty Blocks consultants detacheren

Klanten vragen regelmatig aan ons, wat is nou de meerwaarde van een consultant op locatie en is de klant hiermee geholpen? Als zij dat afnemen, wegen de kosten op tegen de baten en hoelang moet de klant dit dan willen om tot een goed resultaat te komen? Allemaal terechte vragen gezien het feit dat een consultant op locatie een investering is die je terug wil verdienen. Nafite detacheert.

Detachering
Recruitment activeiten

Ervaringen

Bij Nafite zijn we van mening dat het veel voordelen met zich meebrengt, je bent namelijk niet meer afhankelijk van iemand die zijn telefoon/ chat niet- of laat leest. Daardoor heb je vrijwel directe toegang tot expert-kennis en ben je voorzien van een goede sparringpartner. Zo kan je als ondernemer een goed doordachte keuze maken, gebaseerd op feiten in plaats van onderbuikgevoel. Het resultaat daarvan is dat je meer tijd overhoudt om je te focussen op onderwerpen die voor jou als ondernemer belangrijk zijn. Zonder te stressen over projectmanagement intern.

Tot slot zijn de consultants van Nafite mensen een gezonde dosis humor en een goed aanpassingsvermogen. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je naast expertise, ook een consultant binnenhaalt die in jullie team past en het team ook bij de consultant.

Heb jij een casus waar onze consultants warm voor lopen of heb je simpelweg behoefte aan een goede sparringpartner? Laat het ons weten via www.nafite.com/conctact, stuur ons een PM (of fax, die hebben we ook nog).

SMART BUSINESS APPLICATIONS
NEW TECHNOLOGY AND BUSINESS KNOWLEDGE.