Krapte op de arbeidsmarkt

“126 vacatures per 100 werklozen” – CBS

We hoeven je niet te vertellen dat de huidige arbeidsmarkt krap is, wat we wel kunnen vertellen is dat Nafite jouw bedrijf meer grip kan geven op de huidige marktsituatie. Vastleggen van data(stromen) en werkprocessen zijn van zeer groot belang, ieder stukje informatie moet optimaal benut worden om zo goed en snel mogelijk te reageren op de markt.

Applicant Tracking System Cirkel

Om deze uitdaging te tackelen heb je misschien wel een Applicant Tracking System (ATS) ter beschikking of de aanschaf hiervan overwogen. Binnen dit systeem draait alles om de juiste match vinden tussen kandidaten en vacatures. Voor een optimaal systeem moet je jezelf constant afvragen: ”Leg ik de juiste informatie vast om snel te kunnen matchen en vacatures te vervullen, En benut ik deze informatie op de juiste manier?” Alleen zo kan je snel schakelen voor kandidaten en klanten.

Nafite biedt een geïntegreerde oplossing specifiek voor de detachering, recruitment en uitzendbranche. Deze oplossing is gebouwd op het Betty Blocks No-Code platform. No-Code en Low-Code nemen steeds vaker de plaats in van traditioneel programmeren omdat het configureren eenvoudiger en sneller is. Daardoor zijn implementatieprojecten kort, krachtig en is er meer aandacht voor het proces. We denken deze processen graag met je uit zodat je die matches snel kan maken in een systeem dat vóór jou werkt: https://www.nafite.com/applicant-tracking-system/

SMART BUSINESS APPLICATIONS
NEW TECHNOLOGY AND BUSINESS KNOWLEDGE.