The Forrester Wave

“Een leider in Enterprise Citizen Development”

Een van de meest krachtige eigenschappen van het Betty Blocks No-Code platform is Citizen Development. Het goal van Betty Blocks luidt niet voor niets dat iedereen in staat moet kunnen zijn om een applicatie te kunnen ontwikkelen. Daarom is het fantastisch dat The Forrester Wave Betty Blocks een leider noemt van de Enterprise Citizen Development beweging in hun laatste report.

Bij Nafite zijn we trotse partner van het nummer 1 Citizen Development platform voor bedrijfsorganisaties. We streven er ook naar om de ideologie van Betty Blocks zo goed mogelijk over te brengen bij onze klanten. Onze focus ligt op de functionaliteit van de applicatie door bedrijfsprocessen zo goed mogelijk in te richten. Daarnaast nemen wij onze klanten tijdens het ontwikkelingsproces mee om de toegankelijkheid van applicatieontwikkeling te vergrootten.

“Betty Blocks has contributed substantially to the industry’s emerging practices for scaled citizen development and closely partners with practitioner-strategists, [such as PMI and Capgemini], in the space. Betty Blocks is ideal for firms wishing to pursue a citizen developer strategy through fusion teams and a foundation of strong software delivery lifecycle (SDLC) processes.”

Nafite - Forrester logoVictor Küppers, VP strategie en Citizen Development Expert, Forrester
Nafite - The Forrester Wave

De Betty Blocks methodologie

Het platform van Betty Blocks is zo ingericht dat Citizen Developers en ervaren ontwikkelaars eenvoudig samen kunnen werken. Waar Citizen Developers ontwikkelen met voorgedefinieerde bouwblokken kunnen de meer ervaren ontwikkelaars ondersteuning bieden met gecodeerde aanpassingen. Deze gecodeerde ontwikkelingen kunnen gedeeld worden in de Block Store als bouwblok. Via de drag-and-drop interface kan dit bouwblok vervolgens weer gebruikt worden door Citizen Developers.

Deze krachtige No-Code mogelijkheid in combinatie met het intuïtieve gebruiksgemak van het No-Code platform is waar Betty Blocks zichtzelf kan onderscheiden met de beste oplossing voor Citizen Development binnen elke onderneming. Bovendien gebeurt dit allemaal in dezelfde Integrated Development Environment (IDE). Door het gebruik van het No-Code platform en minimale ondersteuning vanuit IT of bedrijven zoals Nafite kan iedere organisatie geoptimaliseerde en efficiënte applicaties ontwikkelen.

Een moderne architectuur

Met een overvloed aan Low-Code en No-Code platformen die applicatieontwikkeling mogelijk maken. Maar het gaat er niet altijd om dat je een app kan bouwen. Het gaat er ook om wat er omheen gebeurd. Gebruikers moeten veilige en degelijke apps kunnen ontwikkelen die aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.

Betty Blocks beschikt over een imposant arsenaal aan functies waarmee Citizen Developers ultramoderne apps bouwen. Volgens Forrester: “Features for UI development are superior, with componentry based on modern frameworks; beautiful apps are Betty Blocks’ strength.” In het report kreeg Betty Blocks op de volgende criteria de hoogst mogelijke score:

  • Startup experience
  • Databases and modeling; experience
  • Integration tools, connectors, adapters: functionality
  • Forms and UX development: functionality
  • Environments, deployment process, and versioning/rollbacks
  • Product vision
  • Market approach
  • Partner ecosystem

“Wat we horen van klanten is dat zakelijke gebruikers houden van ons platform, wat leidt tot sneller succes en een grotere ROI. Dit succes wordt toegeschreven aan de perfecte balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak. Wanneer een bedrijf werkt met Betty Blocks kunnen ze serieuze applicaties bouwen die hun uitdagingen oplossen. Ze zijn écht bij het ontwikkelingsproces betrokken omdat ontwikkeling zo intuïtief is. Als je Citizen Developers echt wilt helpen moet het bouwen van apps niet alleen gemakkelijk zijn maar ook leuk.”

Victor Küppers, VP strategie en Citizen Development Expert, Betty Blocks
Betty Blocks Models

Invulling Nafite

Deze erkenning wordt daarom ook zeer gewaardeerd bij Nafite als software ontwikkelaar op het Betty Blocks platform. We streven er daarom ook naar om de bedrijven van onze klanten te laten groeien met geoptimaliseerde applicaties. Door nauw samen te werken met de klant richten we hun bedrijfsprocessen op de meest ideale manier in. We vervangen en/of optimaliseren huidige legacy systemen. Tijdens het ontwikkelingsproces leidt Nafite altijd iemand van de klant op tot Citizen Developer. Zodat naderhand de klant zelf in staat is om uitbreidingen te doen op hun legacy systemen. Natuurlijk blijven wij altijd beschikbaar voor ondersteuning.

Ben je nieuwsgierig hoe wij deze partner rol van Betty Blocks invullen? Of wilt u graag meer weten over Low-Code en No-Code? We komen graag met je in contact!

WORDT JIJ ONZE VOLGENDE CASE?
SMART BUSINESS APPLICATIONS.