Trots!

Met trots mogen wij u mededelen dat sinds vandaag Nafite een Premium Partner van Betty Blocks is geworden! We zijn slechts 1.5 jaar geleden begonnen en hebben sindsdien een harde groei meegemaakt. Daarom zijn we onze klanten en medewerkers dankbaar dat we samen de volgende stap hebben kunnen zetten in de samen werking met Betty Blocks.

Nafite en Betty Blocks Low Code
Nafite premium partner

In de afgelopen periode heeft Nafite zich volledig gefocust op het realiseren van No-Code software oplossingen met behulp van het Betty Blocks platform. Door deze focus is Nafite instaat geweest een snelle groei te realiseren met een mooi portfolio en tevreden No-Code klanten.

Verschillende projecten

Nafite heeft veel ervaring opgedaan binnen verschillende sectoren. Zo hebben we bijvoorbeeld voor het Finse schoenenmerk Karhu meerdere webshops uitgerold in verschillende landen via Shopify. Daarnaast hebben we ook een tool ontwikkeld voor emballagegigant BSB om het sorteren, registreren en retourneren van de lege flessen te digitaliseren.

De toekomst

Door deze successen mogen wij onszelf een Premium Partner noemen van Betty Blocks. We zijn zeer dankbaar voor deze upgrade en kijken enthousiast naar de toekomst en de samenwerking met Betty Blocks. Voor de aankomende periode gaat Nafite zich focussen op het realiseren van nationale en internationale projecten gericht op bedrijfsprocessen rondom, HR, CRM, ATS, E-commerce en Logistiek. Voor deze projecten zullen wij uiteraard gebruik blijven maken van Betty Blocks als het No-Code platform.

Namens het hele team van Nafite willen wij ook Betty Blocks bedanken voor de samenwerking en de groei die we samen doormaken. Wil je meer weten over hoe we uw software behoefte kunnen vervullen? We ontmoeten je graag bij ons op kantoor of via een digitale call!