De teststraat

Ik kan me voorstellen dat bestaande systemen niet geschikt zijn voor geïmproviseerde oplossingen, bijvoorbeeld de situatie omtrent Corona teststraten in Nederland. De straten moeten binnen korte tijd veel mensen testen, de data verwerken en moet exact zijn opgeslagen. Nafite helpt haar klanten om razend snel oplossingen te realiseren.

Anders krijg je vervuilde data wat niet de bedoeling is. Het volgende euvel is dat bestaande systemen niet zijn ingericht om atechnische gebruikers gemakkelijk door de omgeving heen te laten navigeren. Teststraten zijn met spoed opgezet om in een korte tijd een oplossing te realiseren voor de testvraag. Testuitslagen zijn een belangrijke graadmeter voor de besmettingsfactor in Nederland, daarom zijn efficiënte teststraten noodzakelijk.

Bovenstaande euvels zijn op te lossen door een gebruiksvriendelijke omgeving in te richten die gebruikers begeleid bij het verwerken van de data en bovendien moet de implementatie snel plaatsvinden. Bij Nafite bouwen wij razendsnel (tot 5x sneller) doelmatige applicaties en realiseren dit in Betty Blocks, het resultaat is efficiënt en gemakkelijk in gebruik voor het personeel.

Heb ik met deze post interesse gewekt en heeft u behoefte aan een snelle implementatie, dan zijn wij goed te bereiken via LinkedIn en www.nafite.com, tot snel.

#BettyBlocks #Corona #NoCode #LowCode

IT test straat